Hajdúsítás

Sajnos sokaknak okoz gondot, hogy a fejük tetején ritkul vagy kevés a haj. Ennek lehetnek genetikai, egészségügyi okai vagy akár egy helytelen hajkezelés (festés, tartós hullám) is okozhat átmeneti problémákat. Ezeken a problémákon is könnyen tudunk segíteni azzal, hogy az adott területen megdúsítjuk a hajat és így tudunk egy új, tökéletes frizurát készíteni. Az eredmény igen látványos és könnyen visszaadhatja az önbizalmat.
Hajdúsítás esetében kétféle megoldás létezik.
Az egyik egy csattos megoldás, amely kényeles viseletet jelent és a pótrész fel-le csatolható, izlés szerint. Ez a módszer hozzájárul a fejtető szellőzéséhez és a saját hajat is könnyebb otthon kezelni, tisztán tartani.
A másik módszer esetében egy pótrészt varrunk a fejtetőre. A pótrészt (pepit) előre készítjük el az eredeti hajjal megegyező minőségű és szerkezetű hajból, majd ezt illesztjük a fej tetejére. A pótrészt erősen rögzítjük így viselés közben még erős szélben sem válik el a hajtól. De ezt folymatosan kell viselni, fel-le szedni könnyen nem lehet. Élettertalma 1-2 hónap. Utánna a póthajat tisztítani, rendberakni ajánlott és újra kell felvarrni.