Hajhosszabbítás

A hosszú haj a nőiesség, a szépség szombóluma. A hajhosszabbítást minden nőnek ajánljuk, akik szeretnének változtatni a stílusukon, külsejükön, egyéniségükön vagy csak szép hosszú, dús hajkoronát szeretnének. A hajat már 4-5 cm-es hosszúságtól tudjuk hosszabbítani, dúsítani.

Különféle hajhosszabbítási technikákat alkalmazunk úgy, mint hajfelvarrás, hőillesztés, (mikro)gyürűzés, (mikro)csomózás.

 

Csatos hajhosszabbítás

Legegyszerűbb, otthon is felépíthető hajhosszabbítási technika. Azoknak a hölgyeknek ajánljuk ezt, akik nem akarják mindig viselni a hosszú hajkoronájukat. Ebben az esetben a hajsorokat nem rögzítjük a saját hajhoz, hanem egy speciális csattal látjuk el. Ennek a csattnak (csitt-csatt) segítségével a haj könnyen fel-le csatolható. A csattok erősek, megtartják a hajat, nem esnek le. Európai hajból, ill. akár indiai, ázsiai hajból is rendelhető. Nem bántja a saját hajat, elsősorban alkalmi viselésre ajánlott. A haj kiválasztásakor figyelni kall arra, hogy az minőségében és szerkezetében azonos legyen az eredeti hajjal. A hajak életteratma akár több év is lehet ebben az esetben.